sobota 9. listopadu 2013

Vánoce se blíží...

Včera jsem brouzdala na fcb a po různých blogách a kochala se, když v tom moje oblíbenkyně Katarínka -MOdern patchwork přidala na fcb inspiraci na vánoční tvořeníčko...tak jsem si řekla, tak je pravý čas říznout do láteček od sar :)
A takhle to dopadlo a mám ze sebe opravdu moc velikou radost...nejen proto, že toto byl můj první patchwork který nebyl jen ze čtverečků nebo proužků. Toto byla naprostá premiéra ve všem i v tom, že návod je v aj ( což by nevadilo) ale spíš to, že to je všechno v palcích a já mám pravítko jen v cm :) takže jsem ještě převáděla a kupodivu to vyšlo :)

Holky jsem na sebe pyšná...nejdřív jsem si říkala, že to poputuje pod stromeček  a teď nevím, nevím jestli se s tím rozloučím :)



4 komentáře:

  1. No pááni, to je fakt nádhera!

    OdpovědětVymazat
  2. Vendy, je to naozaj krásne, právom si na seba pyšná :) Fakt klobúk dolu, že si ti to takto podarilo na prvýkrát. A musím povedať, že farebne sa mi to páči omnoho viac, ako ten originál :) Ale to nikomu nehovor :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katarínko, moc děkuji :) no mě se ten originál taky moc barevně nelíbil, ale moc se mi zalíbila ta hvězdička :) a moje malá hlásila ještě než jsem to měla všechno sešitý, že je to hvězdička :) a to mě potěšilo:)

      Vymazat