pondělí 14. října 2013

společně táhnem za jeden provaz :)

To, že moc miluji svoji dceru je jasné(tak jako každá máma) a to, že společně něco tvoříme je taky jasné...ale tentokrát se nám něco opravdu povedlo :) No posuďte sami:) Pro mě to je zatím to nejkrásnější a nejcennější :)

Přišla za mnou a říká:"mami, víš jak máš ty voskovky nemohla bych si s nima něco namalovat? tak ji říkám, že ano ale musí si donést látku z dílny...a chvíli byla zpět a tak jsem ji kus ustřihla a toto vzniklo...byla by škoda to jen tak někam založit...tak jsem voskovky zažehlila a dodělala polštářek...původně jsem měla nachystané jen čtverečky v hnědých odstínech a ona mi říká-mami a dáš tam i nějakou pěknou ( v překladu-musí tam růžová)
Tak jsem vyměnila a hnědo-růžová je nakonec moc pěkná kombinace :)

a tak mu to u nás sluší :)

Ze zbylých čtverečků jsem si ještě spíchla košíček :)





No a minulý týden slavila Šárka-Sar dvouleté narozeniny obchůdku a měla tam slevu tak jsem toho využila a dnes mi přišel balíček... tak se chlubím po dlouhé době látečkama, protože z nich mám velkou radost :)

to bude vánoční tvořeníčko :)








7 komentářů:

  1. To je úžasný nápad s tím polštářkem.
    Co jsou to za voskovky - nevyperou se? Tohle neznám a moc se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji :) jsou to přímo voskovky na textil jen se to zažehlí a drží...dělala jsem tím i obrázky na trička a pořád drží a perou se pořád :)

      Vymazat
  2. baby vy ste ake sikovné :) mate odomna jednotku s hviezdickou :)

    OdpovědětVymazat
  3. jejda toto je nádherný projekt! :-)

    OdpovědětVymazat