neděle 13. listopadu 2011

Sobotní ráj

Takový Krásný víkend. Doufám, že jste měli taky tak krásný víkend. Venku sice mrzlo, ale v chaloupce bylo teplíčko. Do oken svítilo sluníčko a já si chvíli připadala jak v ráji. Jen kdyby moje hlava děravá nezapoměla foťák doma..Ach jo doufám, že to ještě napravím. V sobotu jsme oslavili Martina. Ne, že bychom doma nějakého měli, ale husa, červené zelí, knedlík a růžové svatomartinské tomu se nedá odolat :) Sobotní dopolední procházka s Adélkou a Kikinkou byla moc krásná, vzaly jsme to přes les-leč později jsem zjistila, že rozjívená Adélka s Kikinkou na vodítku do lesa nejspíš nepatří tak jsme šly jen kolem lesa, ale i tak to bylo super :) Příště budu fotit! :)

2 komentáře:

  1. Jo, jo, u nás bylo také krásně, i když mrzlo. Dokonce k nám přijel i Martin na bílím koni. Ne, že by sněžilo, ale byli jsme s prckem na akci, kam přijel pán na bílém koni a vyprávěli tam dětem pověst o sv. Martinovi. Bylo to super....:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Moni, to muselo být super..My jdem zítra uspávat zvířátka do lesa:) malá se nemůže dočkat-jde se s lampionama...jen potom máme Hanačku to jsem zvědavá jak se jí bude chtít tancovat :)

    OdpovědětVymazat